Aktivera Cloud Camera® – NordicGamekeeper

Aktivera Cloud Camera®

Steg för steg installation:

1. Ladda ner Nordic Gamekeeper appen.
  2. Registrera ett konto / Logga in.
  3. Lägg till en ny Nordic Gamekeeper Cloud Camera genom att trycka på ”+” knappen.
  4. Välj: Kamera.
  5. Välj: Jag har ett NG-SIM.
  6. Namnge din kamera och skanna streckkoden på baksidan av NG-SIM® kortet.
  7. Välj tillverkare av kamera – Nordic Gamekeeper.
  8. Välj om du vill kopiera bilderna från din kamera till en FeedCon® enhets bildgalleri.
  9. Ange kamerans geografiska position.
  10. När du startar Cloud Camera® ingår ett 1-månadsabonnemang oavsett nivå.
    • I slutet av gratismånaden dras kostnaden för nästa månads nivå. Antingen stannar du kvar på den nivå du redan har valt eller så väljer du aktivt en annan nivå.
    • Du kan välja en högre nivå när som helst (och då minskas de återstående dagarna) men om du vill välja en lägre nivå kan du göra det och då flyttas slutdatumet fram.
  11. Skapa ett betalningsabonnemang.
  12. Nu öppnas inställningarna för kameran, som standard är den inställd på Adaptiv konfiguration.
  13. Sätt in medföljande NG-SIM® (Nano) och ett MicroSD-kort i kameran.
  14. Sätt i batterier i kameran eller koppla in externt batteri.
  15. Flytta strömbrytaren till ”Test” och vänta sedan till ”Server”-dioden lyser grönt. Flytta sedan strömbrytaren till ”ON”.
  16. Nu är du igång med din Cloud Camera® och bilderna skickas till bildgalleriet i appen, God Jakt!