Hur kan jag aktivera Astroläget på mitt foderschema för min foderautomat? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Hur kan jag aktivera Astroläget på mitt foderschema för min foderautomat?

För att aktivera astroläget på ditt foderschema för din foderautomat, följ dessa steg i Nordic Gamekeeper appen:

1. Välj den enhet som du vill aktivera Astroläget på.
  2. Navigera till dina schemainställningar.
  3. Välj Astro ikonen för att aktivera läget för alla dina scheman.

OBS: Om du inte har möjlighet att aktivera Astroläget, kan det bero på att foderautomatens geografiska position inte är placerad. För att lägga till position, gå till inställningar och välj ”Plats”. Lägg till postition för din foderautomat och spara ändringarna.