Hur kopplar jag en åtelkamera till en befintlig FeedCon®? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Hur kopplar jag en åtelkamera till en befintlig FeedCon®?

Galleri medFeedCon®
Varje FeedCon® har sitt eget bildgalleri, det är enkelt att skicka eller spara bilder du vill behålla från bildgalleriet.

Gå till Nordic Gamekeeper appen:

Steg 1: Öppna Nordic Gamekeeper appen på din smartphone

Steg 2: Logga in på ditt konto med användarnamn och lösenord

Steg 3: Välj den FeedCon®-enhet du vill se bildgalleriet på

Steg 4: Klicka på ”Inställningar”

Steg 5: Välj ”Kamera”

Steg 6: Lägg till den unika e-post adressen som visas i din kamera.

Steg 7: Låt kameran ta bilder som sedan sparas automatiskt i FeedCon®’s bildgalleri.

Steg 8: För att spara bilder på din enhet, klicka på bilden du vill spara och klicka sedan på nedladdningsknappen eller dela den via tillgängliga alternativ.