Hur många FeedCon® enheter kan jag ansluta till mitt konto i NG-appen? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Hur många FeedCon® enheter kan jag ansluta till mitt konto i NG-appen?

Du kan ansluta ett obegränsat antal FeedCon® enheter till ditt konto i Nordic Gamekeeper appen.

Med möjligheten att ansluta ett obegränsat antal FeedCon®-enheter till ditt konto kan du enkelt skala dina utfodringsoperationer och hantera alla dina foderautomater effektivt.