Hur många NG-SIM® kan jag ansluta till mitt konto i NG appen? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Hur många NG-SIM® kan jag ansluta till mitt konto i NG appen?

Nordic Gamekeeper appen har ingen begränsning på antalet NG-SIM® som kan kopplas till ett enda konto. Detta innebär att du kan ansluta ett obegränsat antal NG-SIM® till ditt konto, så att du kan hantera och övervaka alla dina SIM-kort på ett och samma ställe.