Hur sker kommunikationen mellan FeedCon® och Nordic Gamekeeper appen? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Hur sker kommunikationen mellan FeedCon® och Nordic Gamekeeper appen?

FeedCon® systemet uppdaterar sina inställningar och tar emot data var sjätte timme genom att ansluta till servern. Om du gör ändringar i utfodringsschemat i Nordic Gamekeeper appen träder ändringarna i kraft vid nästa uppdatering. Appen informerar dig även när nästa synkning kommer att ske. Om ett fel uppstår, som att motorn stannar eller inte fungerar, så kommer FeedCon® att skicka en omedelbar varning både via e-post och till appen.