Hur uppdaterar jag betalningsmetod för mitt abonnemang? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Hur uppdaterar jag betalningsmetod för mitt abonnemang?

Det finns två sätt att uppdatera din betalningsmetod för ditt abonnemang, antingen via appen eller på webben.

För att uppdatera betalningsmetod genom appen:

1. Öppna Nordic Gamekeeper appen och gå till din profil.
  2. Välj betalningsmetod i menyn.
  3. Lägg till ny betalningsmetod och klicka på spara.
  4. På dina enheter med NG-SIM, gå till enheten & abonnemangs sidan.
  5. Välj den nya betalningsmetoden i fältet Betalningsmetod.

För att uppdatera betalningsmetod genom webben:

1. Gå till account.nordicgamekeeper.com och logga in med samma användarnamn och lösenord som i NG appen.
  2. Navigera till ”Inställningar” och klicka sedan på ”Betalning”.
  3. Lägg till en ny betalningsmetod och välj den på abonnemangs sidan.
  4. Se till att uppdatera betalningsmetoden på alla dina enheter.

Det är viktigt att notera att uppdatering av betalningsmetoden endast kommer att påverka framtida avgifter, det kommer inte att ändra den aktuella betalningen eller påverka den aktiva prenumerationen.