Integritetspolicy (Webbplats) – NordicGamekeeper

Integritetspolicy (Webbplats)

GDPR
GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som gäller från 25 maj 2018. Den nya förordningen ersätter PUL (Personuppgiftslagen). Nedan finns information om hur vi behandlar personuppgifter, cookies, säkerhet med mera.

Hantering av personuppgifter
Dina personuppgifter används för att kunna svara på förfrågningar och för kommunikation. Informationen används även för att kunna kontakta dig för att kommunicera erbjudanden och viktig information. Vi lämnar aldrig informationen vidare till tredje part.

Kontaktformulär
Genom att använda kryssrutan bredvid formuläret på vår hemsida godkänner du att du förstår att dina uppgifter sparas tillsammans för att det ska vara möjligt att svara på meddelandet. Vi lämnar aldrig informationen vidare till tredje part.

Cookies
På vår webbplats använder vi cookies. En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få lagra på din dator. Vår webbplats använder cookies för att skilja på om webbplatsens besökare är nya eller återkommande. Cookies är inte skadlig programvara och kan inte komma åt eller ändra någon annan data på din dator. De flesta webbläsare är initialt inställda på att acceptera cookies. Du kan blockera cookies, antingen alla eller bara från specifika webbplatser. Det innebär dock att funktionaliteten på vissa sidor försämras eller att vissa funktioner inte är tillgängliga.

Nyhetsbrev och mejl
Ibland skickar vi ut nyhetsbrev med nyheter eller information som vi tror att du som användare är intresserad av. Du kan alltid avregistrera dig från våra utskick genom att klicka på ”avregistrera” i slutet av varje mejl.

Google analytics
Med Google Analytics får vi möjlighet att se hur besökarna använder vår webbplats. Vi kan till exempel se vilka sidor som är mest besökta, vilka enheter våra besökare använder, vilken webbläsare besökaren använder och därmed kunna anpassa våra sidor. Vi kan även använda informationen för felsökning. Uppgifterna kan inte spåras tillbaka till enskilda personer.

Google analytics remarketing
Placerar cookies på din dator vilket innebär att efter ditt besök på en webbplats kan Google visa dig annonser som du kan vara intresserad av. Uppgifterna kan inte spåras tillbaka till enskilda personer.

Om vi använder Google AdWords, vi kan se från koden därifrån vilka länkar som ledde till klick. Uppgifterna kan inte spåras tillbaka till enskilda personer.

Google adwords remarketing
Placerar cookies på din dator vilket innebär att efter ditt besök på en webbplats kan Google visa dig annonser som du kan vara intresserad av. Uppgifterna kan inte spåras tillbaka till enskilda personer.

Läs mer om hur Google använder olika cookies
Läs mer om hur Google Analytics använder insamlad data

Vi hanterar följande personuppgifter
– Namn, adress, telefonnummer, e-postadress.
– Kommunikation mellan dig och Nordic Gamekeeper.

Hur länge lagrar vi dina uppgifter
Vi sparar dina uppgifter så länge vårt samarbete varar. Du kan när som helst välja att avsluta samarbetet och då raderar vi dina personuppgifter.

Dina rättigheter
Du har rätt att neka marknadsföringsmaterial från Nordic Gamekeeper och kan göra det genom att:
– Följ instruktionerna för avregistrering i att skicka ut våra nyhetsbrev.
– Kontakta oss via info@nordicgamekeeper.com
– Kontakta oss via info@nordicgamekeeper.com om du vill ha en kopia av dina personuppgifter.

Hur vi skyddar data och information
– Vi skyddar information genom hög säkerhet på datorer och internet.
– Vi använder antivirusprogram, trådlösa nätverk med kryptering och datorer med uppdaterad mjukvara.
– Vi gör backup varje dag.
– Vår webbplats har kryptering genom SSL-certifikat.

Ändringar och tillägg till våra villkor
Om vi ändrar någon av våra villkor kommer vi att uppdatera informationen på denna sida. Senast uppdaterad 1/3 2023.

Vänligen kontakta oss
Om du har några frågor om detta kontakta oss på info@nordicgamekeeper.com