Kan jag flytta NG-SIM® mellan olika spridare/märken? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Kan jag flytta NG-SIM® mellan olika spridare/märken?

Ja, du kan överföra ditt aktiva NG-SIM® till andra kameror. Lägg till inställningsdetaljerna från ditt aktiva NG-SIM® till din kamera.

OBS! Tryck INTE på ”Ta bort NG-SIM®” från appen om du byter NG-SIM® till en annan kamera.

Ta bort NG-SIM® = Avslutat SIM-kort som inte kan startas om.