Min data tar slut för snabbt på mitt NG-SIM® abonnemang, vad kan jag göra? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Min data tar slut för snabbt på mitt NG-SIM® abonnemang, vad kan jag göra?

Lösningar:

Ändra inställningarna för din kamera. T.ex Minska Bildupplösning eller öka fördröjning mellan bilderna.

Uppgradera din abonnemangsnivå. Det gör du i Nordic Gamekeeper appen eller genom Nordic Gamekeeper web.