Min kamera skickar inte bilder med NG-SIM®, vad skulle problemet kunna bero på? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Min kamera skickar inte bilder med NG-SIM®, vad skulle problemet kunna bero på?

• Verifiera att ditt abonnemang är aktivt.
  • Se till att SMTP/FTP-inställningarna i kameran är korrekta och fria från stavfel.
  • Bekräfta att APN har angetts korrekt, utan några fel.
  • Kontrollera att kamerans e-postadress (gäller endast SMTP) är korrekt angiven, utan några fel.
  • Kontrollera att kamerainställningarna är korrekt konfigurerade, såsom SMS-kontroll (AV), sändningsläge (Omedelbar), etc.