Om jag vill testköra min FeedCon® ute i fält, hur gör jag? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Om jag vill testköra min FeedCon® ute i fält, hur gör jag?

Om du vill testa din FeedCon® i fält kan du göra det genom att stänga av strömmen och initiera en kalibrering i Nordic Gamekeeper-appen. Detta gör att motorn ger tre slag och går i 6 sekunder.

Kom ihåg att täcka över solpanelen om du har en FeedCon (med mässingsstift), eftersom den kan ge ström till FeedCon®. Se också till att batteriet är laddat och att det finns foder i tunnan innan du startar kalibreringen.