Vad behöver jag göra för att få igång Cloud Camera® med Nordic Gamekeeper-appen? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Vad behöver jag göra för att få igång Cloud Camera® med Nordic Gamekeeper-appen?

1. Ladda ner ”Nordic Gamekeeper” appen från App store (iPhone) eller Play store (Android).
  2. Starta appen och skapa ett konto.
  3. Följ instruktionerna i aktiveringsmejlet som du får skickat till din e-post, klicka på länken för att aktivera ditt konto. Obs: Om du inte får aktiveringsmeddelandet, kontrollera din skräppostmapp.
  4. Logga in i appen och lägg till din Cloud Camera® genom att klicka på ”+” tecknet.
  5. Välj ”Kamera” och tryck sedan på ”Jag har ett NG-SIM”.
  6. Följ intruktionerna i appen.