Vad behöver jag göra för att få igång min FeedCon®? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Vad behöver jag göra för att få igång min FeedCon®?

För att börja använda din FeedCon® via Nordic Gamekeeper appen:

1. Ladda ner ”Nordic Gamekeeper” appen från App store (iPhone) eller Play store (Android).
  2. Starta appen och skapa ett konto.
  3. Efter att du skapat ett konto kommer du få ett aktiveringsmeddelande skickat till din e-post. Klicka på aktiveringslänken och logga sedan in på ditt konto.
  4. När du väl är inloggad, klicka på ”+” tecknet.
  5. Välj ”FeedCon” och följ instruktionerna i appen.

För att lägga till din FeedCon® via Nordic Gamekeeper web:

1. Öppna din webbläsare och gå till: account.nordicgamekeeper.com
  2. Logga in med ditt användarnamn och lösenord.
  3. Klicka på ”Enheter” och välj sedan ”Lägg till ny enhet”.
  4. Välj FeedCon® och följ sedan instruktionerna som visas.