Vad behöver jag göra för att få igång NG-SIM® med Nordic Gamekeeper-appen? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Vad behöver jag göra för att få igång NG-SIM® med Nordic Gamekeeper-appen?

• Ladda ner ”Nordic Gamekeeper” appen
    • iPhone – i App store, sök på ”Nordic Gamekeeper”.
    • Android – i Play store, sök på ”Nordic Gamekeeper”.
  • Starta appen och skapa ett konto.
  • När du väl gjort det:
    • Ett aktiveringsmail kommer skickas till din e-postadress med en klickbar länk. När du klickat på länken är ditt Nordic Gamekeeper-konto klart, kan logga in i appen.
      OBS! Om du inte får aktiveringsmeddelandet, kontrollera din skräppostmapp.
  • I appen lägger du till ditt NG-SIM® och lägger till inställningarna som ges i appen till din kamera.