Vad betyder Bildupplösning för uppladdning i inställningar med Cloud Camera®? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Vad betyder Bildupplösning för uppladdning i inställningar med Cloud Camera®?

”Bildupplösning för uppladdning” i inställningarna för en Cloud Camera® hänvisar till storleken och kvaliteten på de bilder som tagits med kameran.

Den här inställningen låter dig välja upplösning på kamerans bilder. Ju högre upplösning, desto mer detaljerad och högre kvalitet får bilden. En lägre upplösning kommer att resultera i mindre filstorlekar men bilder med lägre kvalitet.

Olika upplösningsalternativ finns tillgängliga, välj mellan 480×270, 640×360, 1280×720, 1920×1080 och 2560×1440.