Vad betyder Exponeringstid i Cloud Camera®’s inställningar? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Vad betyder Exponeringstid i Cloud Camera®’s inställningar?

I dessa inställningar har du möjlighet att välja mellan 1/15, 1/20 och 1/30 för dina foton. Slutartid hänvisar till hur länge kamerans slutare är öppen, vilket tillåter ljus att nå kamerasensorn. Det är i huvudsak hur lång tid din kamera ägnar åt att ta ett foto.

1/15 – En slutartid på 1/15 sek. (Ger hög ljusstyrka för nattfotografering, men kan resultera i en stor suddighet av rörliga föremål.)

1/20 – En slutartid på 1/20 sek. (Erbjuder standardljusstyrka och suddighet av rörliga föremål för nattfotografering.)

1/30 – En slutartid på 1/30 sek. (Ger måttlig bildljusstyrka på natten och en måttlig suddighet av rörliga föremål.)