Vad betyder larmet ”FeedCon har startat om”? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Vad betyder larmet ”FeedCon har startat om”?

Om du får detta larm betyder det att FeedCon®-systemet har startats om. Detta kan bero på strömförsörjningsproblem, till exempel lågt batteri eller felaktig anslutning. Spridarmotorn kan också påverkas om batteriet inte har tillräckligt med ström. Kontrollera batteriet och se till att anslutningen är korrekt. Om problemet kvarstår, kontakta Nordic Gamekeepers support.