Notice: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /var/www/html/wp-config.php on line 108
Vad betyder larmet ”Motor ej ansluten”? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Vad betyder larmet ”Motor ej ansluten”?

Om det larmet visas betyder det att spridarmotorn inte är ordentligt ansluten och inte fungerar som den ska. Kontrollera anslutningarna för motorn på din foderautomat och se till att allt är korrekt anslutet.

Om allt ser bra ut, försök att kalibrera om din FeedCon®. Om problemet kvarstår, kontakta Nordic Gamekeepers support för hjälp.

Tags:
Content

Titel

Till toppen