Vad betyder larmet ”Motorn har fastnat”? – NordicGamekeeper

Vad betyder larmet ”Motorn har fastnat”?

Om du får detta larm betyder det att motorn upplever onormalt hög ström och kan gå långsamt eller inte alls. Systemets kommer då att avbryta spridningen för att inte skada motorn. Inspektera din FeedCon® och spridarmotor för eventuella problem och se till att motorn kan röra sig fritt och inte sitter fast.

Prova att köra en ny kalibrering (som kräver en omstart av FeedCon®) med ett fulladdat batteri och foder i behållaren. Om problemet kvarstår, kontakta Nordic Gamekeepers support för hjälp.