Vad betyder SD-kortcykel i Cloud Camera®’s inställningar? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Vad betyder SD-kortcykel i Cloud Camera®’s inställningar?

Med SD-kortcykeln på kommer SD-kortet aldrig att vara fullt eftersom det automatiskt raderar det äldsta fotot för att göra plats för nya. När SD-kortcykeln är avstängd kan SD-kortet nå full kapacitet och hindra kameran från att ta fler bilder.

I dessa inställningar har du möjlighet att slå på eller av SD-kortcykeln.