Vad händer om batteriet blir för lågt på Cloud Camera®? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Vad händer om batteriet blir för lågt på Cloud Camera®?

Om batterinivån på din Cloud Camera® sjunker till under 30 %, slutar den att överföra bilder över nätverket. Den kommer att fortsätta att ta bilder och spara dem på SD-kortet. När batteriet har bytts ut skickar kameran alla bilder som tagits medan batterinivån var under 30 %.