Vad händer om betalning misslyckas eller inte betalas med NG-SIM®? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Vad händer om betalning misslyckas eller inte betalas med NG-SIM®?

Systemet kommer att försöka dra av betalningen under de följande dagarna och skicka ett meddelande och e-post som anger orsaken till den misslyckade dragningen.

Om abonnemanget löper ut under en längre period får du ett meddelande och e-post.

Om betalningen inte kan slutföras inom 90 dagar efter utgången av prenumerationsdatumet, kommer NG-SIM®-kortet att avslutas och du kommer att få ett meddelande på dag 76, vilket ger dig 14 dagars varsel innan kortet sägs upp.