Vad indikerar lysdioderna på Cloud Camera®? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Vad indikerar lysdioderna på Cloud Camera®?

Batteri:

• Grön = 50 – 100 %
  • Blå = 10 – 49 % (Lågt batteri – Byt ut batteri)
  • Röd = 0 – 10 % (Kritiskt batteri – Byt ut batteri)

SD kort:

• Grön = SD kort är OK
  • Blå = SD-kortet är fullt / Låst (Kontrollera om kortet är fullt eller låst. Försök att formatera eller radera foton.)
  • Röd = Nej / Dåligt SD-kort (Kortet är i dåligt skick eller så finns det inget kort i SD-kortplatsen. Testa att formatera, radera eller byta ut kortet.)

Signal:

• Green = Good signal
  • Blå = Svag signal
  • Röd = Ingen signal

Server:

• Grön = Uppkopplad
  • Röd = Ansluter (Lyser rött när du ansluter till molnet och blir grönt när du ansluter. Detta kan ta lite tid, ha tålamod.)