Notice: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /var/www/html/wp-config.php on line 108
Var hittar jag inställningarna för Cloud Camera®? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Var hittar jag inställningarna för Cloud Camera®?

För att komma åt inställningarna för din Cloud Camera® i Nordic Gamekeeper-appen, navigera till din Cloud Camera®-enhet i appen.

Det är också möjligt att ändra inställningarna för din Cloud Camera® via en dator, logga in på ditt NG-konto på account.nordicgamekeeper.com

Content

Titel

Till toppen