Varför fungerar inte Bluetooth i fjärrstyrnings-läget på FeedCon®? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Varför fungerar inte Bluetooth i fjärrstyrnings-läget på FeedCon®?

Kontrollera att Bluetooth-antennen på din enhet fungerar korrekt.

Se till att Bluetooth är aktiverat på din telefon för Nordic Gamekeeper-appen:

På en iPhone, gå till inställningar och hitta Nordic Gamekeeper-appen och se till att Bluetooth-behörigheter är beviljade.

På en Android, gå till inställningar, välj appar, hitta Nordic Gamekeeper-appen och se till att Bluetooth-behörigheter beviljas.

Se till att FeedCon®-enheten för närvarande inte är ansluten till en annan närliggande Bluetooth-enhet.

Om du fortfarande har problem, försök att avinstallera och installera om appen och tillåt den använda telefonens Bluetooth när du uppmanas att göra det.