Varför kan jag inte placera en nål för min enhet på kartan under installationsprocessen? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Varför kan jag inte placera en nål för min enhet på kartan under installationsprocessen?

Platstjänster är troligen avaktiverade för Nordic Gamekeeper-appen. Aktivera platstjänster genom att gå till telefonens inställningar och aktivera platstjänster för Nordic Gamekeeper-appen.