Varför kan jag avfärda larmet på min enhet i NG appen? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Varför kan jag avfärda larmet på min enhet i NG appen?

Det beror på att systemet låser larmet tills enheten har meddelat att larmet är löst.

Till exempel, när en enhet förlorar sin anslutning till nätverket får du larmet ”anslutning förlorad”. När enheten kommunicerar med systemet igen kommer larmet då att avvisas av systemet automatiskt.