Vilka inställningar behöver jag för att fylla i min kamera med NG-SIM®? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Vilka inställningar behöver jag för att fylla i min kamera med NG-SIM®?

(Du hittar de uppgifter som ska läggas in genom att starta NG appen, klicka på din NG-SIM® -> enhet och sedan klicka på ”Inställningar”)

• Fyll i APN.
  • Fyll i FTP inställningar som visas i appen. Om kameran inte stödjer FTP, använd SMTP + Kamera e-post.
  • Stäng av SSL, SMS-Control, MMS och andra inställningar du inte kommer att använda.