Vilket batteri är kompatibelt med våra foderspridare? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Vilket batteri är kompatibelt med våra foderspridare?

Vi rekommenderar att du använder ett uppladdningsbart 12 Volts batteri med minst 4,5 Amp timmar (Ah) för din FeedCon®. I våra egna foderautomater använder vi ett 74 Ah marin-/fritidsbatteri för ström. Storleken på batteriet varierar beroende på modell av foderautomat.

För NG CF 125 liter bör batteriet inte vara större än 35 x 19,5 x 22 cm.

För NG CF 250 liter bör batteriet inte vara större än 41 x 19 x 22 cm.

För NG CF 500/1000 liter bör batteriet inte vara större än 27 x 28 x 25 cm.