Vad betyder Aktivitetstid i inställningar med Cloud Camera®? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Vad betyder Aktivitetstid i inställningar med Cloud Camera®?

I dessa inställningar har du möjlighet att ställa in en tidsram för när kameran ska vara aktiv och kunna ta bilder.

Du kan till exempel ställa in kameran att ta bilder mellan 07.45 och 23.00 och vara i viloläge från 23.01 till 07.44.