Vilken typ av batteri kan jag använda för att till FeedCon®? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Vilken typ av batteri kan jag använda för att till FeedCon®?

Det rekommenderas att använda ett 12 volts uppladdningsbart fritidsbatteri med minst 4,5 amperetimmar (Ah) för optimal prestanda när du använder FeedCon®. I våra egna foderautomater använder vi ett 74 Ah marin-/fritidsbatteri för ström.