Vad betyder Bildupplösning i inställningar med Cloud Camera®? – NordicGamekeeper
How Can We Help?

Search for answers or browse our knowledge base.

< All Topics
Print

Vad betyder Bildupplösning i inställningar med Cloud Camera®?

I dessa inställningar kan du välja mellan olika upplösningar för bilderna som skickas till Nordic Gamekeeper-appen, inklusive 480×270, 640×360, 1280×720, 1920×1080 och 2560×1440. Dessa bilder kan sparas på din telefon och enkelt delas med vänner.